Andere noden, andere oplossingen

De Storion SMILE systemen van AlphaESS bevatten de laatste toptechnologie inzake batterij opslag systemen. De SMILE systemen hebben een geïntegreerd design dat aanslaat bij gezinnen en kleine bedrijven.

Daarnaast komen de systemen tegemoet aan de vraag naar flexibele uitbreidbaarheid en plug-en-play installatie gemak vanuit de sector.

De SMILE batterijen maken enkel gebruik van de veiligste batterij chemie die beschikbaar is op de markt : lithium ijzer fosfaat. Voor bijkomende veiligheid maken we enkel gebruik van metalen omhulsels en geïntegreerde software om de batterij te vrijwaren van mogelijke schade.

Elk AlphaESS batterij systeem maakt gebruik van een toonaangevend Energie Management Systeem (EMS). Dit vormt het brein van je zonnepaneel installatie en je energie opslag systeem. Met dit EMS beschik je over 24/7 online monitoring, zodat je meer inzicht krijgt in je energiegebruik en je daardoor verbeteringen in dat verbruik kan bewerkstelligen.

Onze Storion SMILE systemen kunnen ingesteld worden om ook als UPS te fungeren (responstijd is kleiner dan 20ms).

Onze prijswinnende producten worden geleverd met 5 jaar productgaranties en 10 jaar garantie op de prestaties van de batterijen.

iinno benelux

Storion Series