Over iinno-benelux

Vanuit haar kantoor te Hasselt, België richt IINNO-BENELUX zich volledig op de Benelux markt voor energie opslag. Oprichters Vincent Beckers en Jef Noelmans zijn ervan overtuigd dat batterij opslagsystemen de ontbrekende schakel vormen in de vereiste energie transitie.

Over iinno

IINNO is een wereldspeler in de LED verlichtingsindustrie, gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor commerciële, industriële en projectverlichting. Met strategisch geplaatste vestigingen in de productie hubs van onze wereld, kunnen we uitstekende product kwaliteit garanderen en de beste dienstverlening aanbieden aan onze klanten verspreid over de hele wereld.

IINNO heeft de visie dat iedereen een duurzaam leven kan leiden door het inzetten van intelligente innovaties.

Over AlphaESS

Als één van de pioniers van de lithium ion technologie in de markt van de energieopslag, heeft AlphaESS de visie om voor iedereen het pad te effenen om gebruik te maken van propere energie. AlphaESS is een multinational die wereldwijd momenteel reeds meer dan 10.000 residentiële systemen heeft geleverd. Haar producten zijn volgens IEC, TÜV, CEC en vele andere standaarden gecertifieerd. Alle AlphaESS systemen beschikken over een slim energie management systeem. AlphaESS is vastberaden het toekomstig energie landschap mee vorm te geven door haar gepatenteerde Duitse technologiën.